Barloworld Supply Chain Software er en leverandør av løsninger for strategisk, taktisk og executional supply chain planlegging og optimalisering.

Den nye plattformen CAST-optimaliseringsløsning, drevet av Route Optimiser fra DPS, reduserer beregningstiden og gir dynamisk optimaliseringsfunksjonalitet. Ved hjelp av Route Optimisers API har Barloworld samlet strategisk nettverksdesign og dynamisk taktisk optimalisering ved hjelp av et enkelt sett med data, og den nye CAST-optimaliseringsløsningen fungerer «sømløst» i en enkelt plattform.
 
"Barloworld Supply Chain Software sertifiserte industriprodukter støtter et bredt spekter av internasjonale selskaper, med strategisk design og taktiske beslutninger, sier Paul Palmer, administrerende direktør og grunnlegger av DPS International. Nå er deres innovative CAST-plattform utstyrt med full funksjonalitet fra vårt prisbelønte logistikk- og ruteoptimaliseringssystem, som gir brukerne en komplett løsning på en enkelt programvareplattform."
 
DPS International har i mange år vært bransjeleder i både desktop og sky-basert dynamisk ruteplanlegging og ruteoptimalisering. Dette samarbeidet er et viktig kommersielt prosjekt, DPS-optimaliseringsteknologi og CAST-optimaliseringsplattform, som viser enkelheten og fordelene ved å integrere Route Optimiser med spesialist- og nisjeprodukter.
 
Denne kombinerte løsningen som gir både strategisk og taktisk samt dynamisk planlegging betyr at et Supply Chain-design ikke lenger krever flere produkter.