Nå lanseres Jetpak Drive, et sjåfør program, som skal forenkle kontakten med kunden. Samtidig gir ruteoptimaliseringssystemet RouteOptimiser de mulighet til å gi kunder et presist leveringsvindu.

Nå lanseres Jetpak Drive, et sjåfør program, som skal forenkle kontakten med kunden. Samtidig gir ruteoptimaliseringssystemet Route Optimiser Cloud de mulighet til å gi kunder et presist leveringsvindu basert på optimaliserte distribusjonsruter.

Automatisering og effektivisering står høyt på Jetpaks agenda. Søket etter ny teknologi for å forbedre og effektivisere ulike logistikkstrømmer pågår kontinuerlig. Alltid fokusert på best mulig service for kunder og en enkel produksjonsteknikk.

- "Med Route Optimiser Cloud kan vi effektivt planlegge distribusjonsflyten samtidig som mottakeren får et presist leveringsvindu. Vi har også identifisert et behov for å forenkle hverdagen for våre sjåfører, som vi gjør med vårt nye, brukervennlige program. Dette var en forutsetning for å oppnå så høy effektivitet som mulig i våre optimaliserte løpebaner», sier Sebastian Leth, produktansvarlig for e-handel på Jetpak Group.
 
En av JetPaks leveregler er enkelhet og det nye grensesnittet vil redusere antall kommandoer som oppstår under en levering.
 
Jetpak er det enkleste og raskeste alternativet for prioriterte leveringer fra dør til dør. De tilbyr løsninger for både spontane transportbehov og skreddersydd logistikk. Jetpak er representert på mer enn 140 steder i Sverige, Norge, Danmark og Finland. I løpet av 2015 har de startet opp sin Europa satsning med drift i Nederland, Storbritannia og Baltikum.

www.jetpak.se