InfoMap Norge AS ble etablert i 1996, og er i dag Norsk leverandør av Logistikksystemer og Konsulenttjenester innen: Avstandsmatriser, Ruteplanlegging, Transportoptimering og Flåtestyring / tracking.

Lang erfaring, de beste systemene
Vår kompetanse er basert på ansatte med over 30 års erfaring, mange brukere og Hi-end systemer fra leverandører som: PTV Group (Europas ledende utvikler av profesjonelle ruteplanlegger- og optimaliseringssystemer) og 3dtracking (WEB basert Flåtestyring- / Tracking system, som benyttes over hele verden).

Våre kunder
Våre systemer benyttes i dag i flere bransjer, som Transport, Distribusjon, Service, Salg, Offentlig sektor m. flere. Over 55.000 brukere (Map&Guide), alt fra 1 bils eiere og opp til større bedrifter, benytter i dag våre tjenester og systemer.

Holder deg oppdatert
Våre web baserte systemer blir automatisk oppdatert med en gang ny versjon / kart er tilgjengelig, og sørger for at du og din bedrift ALTID har et oppdatert arbeidsverktøy.

Din partner
Vi ser på oss selv som en partner med produkter og tjenester som er med på å styrke våre kunders konkurranseevne. Så enten du har behov for:
- raskt og rimelig få en oversikt over kjørte avstander og reisetider i Norge eller Norden
- et profesjonellt Ruteplanlegger system for ruter i hele Europa
- få utført avanserte strategiske og taktiske logistikk analyser, simuleringer og / eller operativ distribusjonsplanlegging i Norge
- eller ønsker en bedre oversikt over utearbeidende ansatte, resurser og kjøretøy

har vi en løsning for deg!